"Narkoçelik-1" Operasyonlarında Kahramanmaraş Dahil 14 İlde 142 Şüpheli Yakalandı

Narkoçelik-1 operasyonlarında 142 şüpheli gözaltına alındı, 1 ton 68 kg uyuşturucu ve 51 bin 100 hap ele geçirildi. İl jandarmalarınca 14 ilde gerçekleştirilen operasyonlar büyük bir başarıya ulaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2024 14:53
"Narkoçelik-1" Operasyonlarında Kahramanmaraş Dahil 14 İlde 142 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma bölgesinde uyuşturucu üreticileri, satıcıları ve sokak satıcılarına karşı düzenlenen "Narkoçelik-1" operasyonlarında 142 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, jandarma bölgesinde uyuşturucu üreticileri, satıcıları ve sokak satıcılarına yönelik Narkoçelik-1 operasyonlarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Operasyonlar neticesinde toplamda 1 ton 68 kilogram uyuşturucu madde ve 51 bin 100 uyuşturucu hap ele geçirildiğini vurgulayan Yerlikaya, 142 zehir taciri ve sokak satıcısının gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya, Narkoçelik-1 operasyonlarının Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, il jandarma komutanlıkları tarafından İstanbul, Diyarbakır, Kırşehir, Aydın, Antalya, Afyonkarahisar, Batman, Van, Hatay, Kahramanmaraş, Elazığ, Sakarya, Giresun ve Ankara'da gerçekleştirildiğini belirtti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.