Araç Sahipleri Dikkat: Akaryakıta Bu Gece Zam Geliyor!

5 Mart'tan itibaren otogaz fiyatlarına 81 kuruşluk zam bekleniyor. Şu an 20.95 TL olan fiyat 21.76 TL'ye çıkacak. Sürücülerin yakından takip ettiği akaryakıt zamları gündemde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2024 12:19
Araç Sahipleri Dikkat: Akaryakıta Bu Gece Zam Geliyor!

5 Mart Salı gününden itibaren otogaz fiyatlarına 81 kuruşluk bir zam yapılması bekleniyor. Bu zam ile birlikte otogazın mevcut 20.95 TL olan fiyatı, 21.76 TL'ye yükselecek. Son zamanlarda sürekli değişen akaryakıt fiyatları, sürücülerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar, sürücülerin yakından takip ettiği bir konu haline gelmiş durumda. Fiyatların sürekli değişmesi ve pompaya yansıması, gündemin önemli bir parçası olmaya devam ediyor.

Bu sefer gündemdeki konu, otogaz fiyatlarına yapılacak olan zam haberi. Gece yarısından itibaren geçerli olacak olan bu zam ile birlikte otogazın fiyatında 81 kuruşluk bir artış bekleniyor. Bu zam sonrasında otogazın pompa fiyatları, İstanbul'da 21.76 TL'ye kadar çıkacak.

Şu anki güncel fiyatlara göre, İstanbul'da motorin litre fiyatı 40.66 lira, benzinin litresi ise ortalama 40.46 lira olarak satılıyor. Otogaz ise mevcut durumda 20.95 TL'den satılmaktadır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.