Lezzetin Başkenti: Kahramanmaraş'ta Çikolata ve Kahve Festivali Heyecanı!

Onikişubat Belediyesi ev sahipliğindeki Uluslararası EXPO 2023 kapsamındaki Çikolata ve Kahve Festivali, lezzet dolu bir etkinlik sunuyor. Yerel ve uluslararası firmaların katılımıyla, kahve ve çikolata dünyasının zenginliklerini keşfedin!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Kasım 2023 15:23
Lezzetin Başkenti: Kahramanmaraş'ta Çikolata ve Kahve Festivali Heyecanı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Uluslararası EXPO 2023 etkinlikleri kapsamında, Çikolata ve Kahve Festivali ile seyircilerine keyifli anlar yaşatıyor. Kitap Fuarı'nın hemen ardından başlayan festival, bölgenin en büyük ve kapsamlı etkinliği olarak ziyaretçilerini ağırlıyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in çabalarıyla Türkiye'ye kazandırılan ve 23 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası EXPO 2023, kentin güçlü yönlerini marka yapma hedefi doğrultusunda çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Kitap Fuarı'nın hemen ardından başlayan Çikolata ve Kahve Festivali, 15-19 Kasım tarihleri arasında Kahramanmaraş'ın yerel kahve ve çikolata firmaları ile ulusal ve uluslararası firmaları bir araya getirerek, ziyaretçilere kahve ve çikolata dünyasının en özel lezzetlerini sunuyor.

whatsapp-image-2023-11-15-at-16-21-20-2.jpeg

Festivalin açılışı, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, sektör temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, festivalin açılış konuşmasında, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in selamlarını ileterek başladı. EXPO 2023 kapsamında düzenlenen etkinliklerin, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 7'den 70'e tüm vatandaşlara hitap ettiğini belirten Ünsal, festivalin Türkiye'yi temsil etme görevini üstlenen Onikişubat Belediyesi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

expo-2023-cikolata-ve-kahve-festivali-basladi.jpeg

Ünsal, “EXPO 2023’ün açılışından itibaren 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza hitap eden etkinlikler düzenledik. Fuarın içinde farklı bir fuar deneyimi yaşadığınız alanımız, bu yönüyle uzun yıllar şehrimize hizmet edecektir. Resmi rakamlara göre 475 bin kişinin katıldığı Kitap Fuarı’mızın ardından böylesi güzel bir festivali sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Ünsal, festivalin katılımcılarına Kahramanmaraş'ın yerel kahve ve çikolata firmalarının yanı sıra ulusal ve uluslararası firmaların da yer aldığı geniş kapsamlı bir etkinlik sunacağını belirtti. Ayrıca, sektör öncülerinin konuşmalarının yer alacağı seminerler, yarışmalar, atölyeler ve workshopların ziyaretçilere eğlence ve öğrenme imkanı sunacağını ifade etti.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ünsal, Onikişubat Belediyesi olarak EXPO 2023 etkinliklerini artırmaya ve depremzede halkın rehabilitasyon sürecine destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Festivalin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Ünsal, katılımcılara saygı ve sevgilerini ileterek konuşmasını tamamladı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ziyaretçiler, stantları gezerken çocuklar için düzenlenen çeşitli etkinliklere katılma fırsatı buldular.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.