Kahramanmaraş Yollarında Yenilik Rüzgarı: Ağcalı - Sümbüllü Bağlantı Yolu Güncelleniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, afet sonrası Ağcalı - Sümbüllü Bağlantı Yolu'nu yenileyerek şehir ulaşımını güçlendiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2023 12:07
Kahramanmaraş Yollarında Yenilik Rüzgarı: Ağcalı - Sümbüllü Bağlantı Yolu Güncelleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Avukat Mehmet Ali Kısakürek Caddesi üzerindeki Ağcalı ve Sümbüllü Kavşağı arasında meydana gelen deformasyonu, yaşanan afetin etkileri nedeniyle düzeltme kararı aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla yürüttüğü asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Kayseri Yolu'ndan şehrin batı mahallelerine direkt ulaşımı sağlayan Avukat Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'nde iyileştirme çalışmalarına başlandı.

mehmet-ali-kisakurek-caddesi-6.jpg

Ağcalı ve Sümbüllü Kavşağı arasında deprem ve heyelan nedeniyle bozulan ve ulaşım güvenliğini tehdit eden bölgeler, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonundaki ekipler tarafından sıcak asfaltla restore ediliyor.

Yenileme çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanması planlanıyor. Bu sayede, Avukat Mehmet Ali Kısakürek Caddesi üzerinden Kayseri Yolu ile şehrin batı bölgesindeki konut ve sosyal alanlara, ticaret merkezlerine ulaşım konforu ve güvenliği artırılmış olacak. Belediye tarafından yapılan açıklamada, yol yenileme sürecinde trafikte herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri, alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.