Kahramanmaraş’ta sopalı kavganın çıktığı işletmeden açıklama geldi

Kahramanmaraş'taki kavga olayıyla ilgili Danıştı Metal'den açıklama yapıldı. Şirket, olayın kendileriyle ilgisi olmadığını ve adaletin sağlanması için gerekli bilgileri sunduklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Eylül 2024 16:15
Kahramanmaraş’ta sopalı kavganın çıktığı işletmeden açıklama geldi

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş sanayi sitesinde yaşanan ve bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açan kavga hakkında Danıştı Metal'den açıklama yapıldı.

Şirket, 6 Eylül 2024 akşamı saat 19.00'da meydana gelen olayın, şirketin deposunun önünde gerçekleştiğini ancak şirketle herhangi bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Açıklamada, "Öncelikle vefat eden hemşerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Olayın nasıl gerçekleştiği ve ölümle sonuçlanmış olması bizleri de derinden üzmektedir. Bu olayda sorumlu olan kim varsa, adalet önünde gereken cezayı almalıdır. Bu, hem sizin hemşerilerimiz, hem de bizler için büyük önem taşımaktadır. Olayın hemen ardından güvenlik güçlerimize gerekli bilgi, belge ve görüntüleri ilettik ve soruşturma sürecinde Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne her türlü bilgi ve belgeyi sunmaya devam ediyoruz," denildi.

Ayrıca, deponun yeni yapıldığını ve olaydan önce kamera sisteminin mevcut olmadığını, kamera sisteminin 10 Eylül'de kurulduğunu ve Mesut Kazancı'nın ölümüne neden olan G.A.I.'nın firmayla bir bağlantısının bulunmadığını vurgulayan açıklamada, "Medya ve sosyal mecralarda, firmamızın olayla ilgili korunduğu ve bilgilerin saklandığı yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Olayın her yönüyle aydınlatılması ve adaletin sağlanması için gerekli tüm bilgi ve belgeleri şeffaf bir şekilde sunuyoruz. Olayın başlangıç ve gelişimi ile ilgili emniyet güçleri gerekli tahkikatı yapmıştır. İş yerimizin önünde meydana gelen ve çalışanımız olmayan bir kişiyle ilgili yaşanan bu trajik olay, bizleri de derinden etkilemiştir. Adaletin herkes için eşit mesafede olması gerektiğine inanıyoruz,” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.