Kahramanmaraş'ta sahte altın şebekesi çökertildi

Kahramanmaraş'ta sahte altın operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda sahte altın ve uyuşturucu ele geçirilirken, soruşturma titizlikle devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2024 16:51
Kahramanmaraş'ta sahte altın şebekesi çökertildi

Kahramanmaraş'ta sahte altın üreten ve satan bir şebeke çökertildi.

Edinilen bilgilere göre, Türkoğlu ilçesinde yapılan ihbarlar üzerine, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin sahte altınları Kahramanmaraş, Antalya, Adana, Adıyaman, Diyarbakır ve Mardin'de piyasaya sürdükleri iddiasıyla soruşturma başlattı. Şüphelilerin, "Suç Örgütü Kurma" ve "Nitelikli Dolandırıcılık" suçlamalarıyla yargılanacakları belirtildi.

Soruşturma kapsamında, olayla bağlantılı 20 kişi tespit edildi. Şu ana kadar 15 kez ara yakalama yapıldı. Elde edilen delillere dayanarak, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda 1 Ekim 2024 tarihinde Kahramanmaraş ve Eskişehir'de 17 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda çok miktarda sahte altın ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Toplam 20 şüpheli gözaltına alınırken, yetkililer soruşturmanın titizlikle devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.