Kahramanmaraş'ta milli heyecan: Futbolseverler dev ekranda coşkuya ortak oldu!

Kahramanmaraşlı futbolseverler, Euro 2024'te A Milli Futbol Takımı'nın Gürcistan maçını dev ekrandan izledi. Büyükşehir Belediyesi, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde canlı yayınla milli heyecana destek verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2024 13:54
Kahramanmaraş'ta milli heyecan: Futbolseverler dev ekranda coşkuya ortak oldu!

Kahramanmaraşlı futbolseverler, Milli Takımımızın Euro 2024'te Gürcistan ile oynadığı maçı, Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurulan büyük ekrandan canlı olarak izledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sporseverlere bu milli heyecanı yaşatmak için dev ekrandan yayın yaparak destek verdi.

canli-yayin-4.jpg

Başkan Fırat Görgel liderliğinde Kahramanmaraş'ı sporda da öne çıkarmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ile oynadığı maçı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurulan dev ekrandan canlı olarak yayınladı. Futbolseverler, Milli Takımımızın performansını büyük bir heyecanla takip etti. Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle A Milli Takımımız rakibini 3-1 yenerek büyük bir zafer elde etti ve Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde coşkulu anlar yaşandı. Sporseverler, Büyükşehir Belediyesi'ne sağladığı canlı yayın desteği için teşekkürlerini iletti.

A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ve Çekya ile oynayacağı 22 Haziran ve 26 Haziran'daki maçlar da yine Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi'nde kurulan dev ekrandan canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.