Bugün hava Kahramanmaraş'ta (20 Haziran) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 20 Haziran 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2024 09:24
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (20 Haziran) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta bugün hava genellikle parçalı ve az bulutlu olacak. Ancak, ikindi saatleri ile akşam arasında Binboğa Dağları civarında yerel ve kısa süreli gök gürültülü hafif yağış geçişi bekleniyor.

SICAKLIK

Sıcaklıklar bugün de yüksek seyretmeye devam ediyor. Türkoğlu'nda sıcaklık 43 dereceye kadar çıkabilir. Pazar günü sıcaklık birkaç derece düşse de, ardından tekrar artış bekleniyor. İlimizde en yüksek sıcaklık Havalimanı çevresinde 42 derece olarak ölçüldü. Yedikuyular'da ise sıcaklık 27 derece oldu.

UYARILAR

Güneş ışınlarının en dik geldiği saatler olan 11.00 ile 17.00 arasında dikkatli olunması gerekiyor. Bu saatlerde dışarıda fazla kalmamaya özen gösterin.

Orman yangını riski uzun süre devam edecek. Lütfen çok dikkatli olalım ve yangına sebebiyet verebilecek durumlardan kaçınalım.

Dışarıda yaşayan hayvanlar için kap içerisinde su bırakmayı ihmal etmeyelim.

RÜZGAR

Rüzgar, güney ve batıdan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.