Kahramanmaraş'ta Köy Evleri Yüzde 80 Tamamlandı!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde deprem sonrası yapılan köy evleri büyük ölçüde tamamlandı. Başkan Gürbüz, devletin desteklediğini belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2023 07:58

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki depremin ardından başlayan köy konutlarının inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Büyükyapalak mahallesinde inşa edilen TOKİ köy konutlarının 1. etabının %80 oranında tamamlandığını duyurdu.

Başkan Gürbüz, devletin tüm imkanlarının bu süreçte seferber edildiğini belirterek, "Devletimiz, depremde evleri zarar gören vatandaşlarımızın barınma sorununu çözmek için var gücüyle çalışıyor.

kahramanmaras-elbistan-koy-evleri-deprem-sonrasi-yeniden-insa.jpg

Büyükyapalak mahallesindeki TOKİ köy konutlarının 1. etabı %80 oranında tamamlandı ve Kasım-Aralık aylarında hak sahiplerine teslim edilecek, inşallah. Bu kadar kısa sürede bu mesafe ancak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığı ve iradesiyle aşılabildi. Kendi olarak depremin hemen ardından yaşadığımız zorlukları görerek duygulanmamak elde değil. Allah, memleketimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın." dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.