Kahramanmaraş Türkoğlu Köy Konutları: Kış Öncesi Teslimat ve Depremzedelere Destek!

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı, Köy Konutları'nın kış öncesi teslim edileceğini duyurdu, depremzedelere umut ışığı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2023 12:23

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Köy Konutları'nın kış mevsimi gelmeden teslim edileceğini açıkladı. Başkan Okumuş, "Kış aylarından önce evlerin tamamlanması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ tarafından yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor" dedi.

basliksiz3.jpg

Başkan Okumuş, Kırmakaya Mahallesi'nde devam eden köy konutları projesini inceledi ve taşınma tarihini kışın öncesine işaret etti. Depremin ilk gününden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda tüm işçilerin sahada çalıştığını belirtti. Başkan Okumuş, "Yedi ay önce yaşanan asrın felaketinde 44 mahallemiz etkilendi.

basliksiz.jpg

Şu anda yaraları sarmanın zamanı geldi. Evlerin kıştan önce tamamlanması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ yoğun bir şekilde çalışıyor. Yaklaşık 18 mahallemiz hızlı bir şekilde inşa ediliyor. Evler 130-135 metrekare büyüklüğünde ve çatıları da dahil olmak üzere yalıtımlı.

turkoglunda-koy-konutlari-kistan-once-teslim-edilecek.jpg

Toplamda 3,200 konutun Türkoğlu'nda yapılması planlanıyordu. Bunlardan yaklaşık 650 tanesi depremzedelerimize kış gelmeden teslim edilecek. Hemşerilerimize şunu söylemek istiyoruz, ilk günden itibaren samimi ve kararlı bir çalışma sürdürülmektedir, hiçbir aksaklık yaşanmamaktadır. İnşallah kısa bir süre içinde bu konutları depremzedelerimizin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.