Kahramanmaraş’ta altyapı sorunu 2 milyon tl’lik yatırımla çözüldü!

Gedemen Mahallesi'nde 1 kilometrelik kanalizasyon hattı tamamlandı. 2 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen proje, Kahramanmaraş'ın modern altyapı çalışmalarının bir parçası.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Eylül 2024 12:31
Kahramanmaraş’ta altyapı sorunu 2 milyon tl’lik yatırımla çözüldü!

KASKİ'nin koordinasyonunda Onikişubat ilçesi Gedemen Mahallesi'nde gerçekleştirilen 1 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmaları başarıyla tamamlandı. 2 milyon TL bütçeyle hayata geçirilen bu proje sayesinde Gedemen'in kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin imar ve inşasında altyapıdan ulaşıma, yeşil alanlardan sosyal donatılara kadar her alanda yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Depremde zarar gören altyapı hatları onarılırken, yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının imalatına da devam ediliyor. Bu doğrultuda, Onikişubat ilçesi Gedemen Mahallesi'nde yeni şebeke hattı çalışmaları tamamlandı. KASKİ Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü bu çalışmalar sonucunda Gedemen'in yeni yerleşim alanına 1 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı kazandırıldı. 2 milyon TL'lik bütçe ile gerçekleştirilen projeyle mahalledeki kanalizasyon sorunu çözüldü.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 11 ilçede daha dayanıklı ve modern altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum