Kahramanmaraş’ın ilk hibrit otobüsleri yollarda!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çevreci ve konforlu hibrit otobüsleriyle toplu taşıma deneyimini güçlendiriyor. Vatandaşlar, sessiz ve çevre dostu araçlarla seyahat etmenin keyfini çıkarıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2024 12:21

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerini modernleştirme ve çevreyi koruma vizyonuyla hareket ediyor. Son teknoloji ile donatılmış, çevreci ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarına uygun hibrit otobüsler, halkın takdirini kazanıyor.

hibrit-otobus-4.jpg

Geçtiğimiz aylarda filoya dahil edilen 10 adet hibrit otobüs, Kahramanmaraş'ta ulaşım standartlarını yükseltmek amacıyla hizmete başladı. Doğukent - KSÜ Avşar, Necip Fazıl Şehir Hastanesi - KSÜ Avşar, Sanayi - KSÜ Avşar ve Sular Hastanesi - KSÜ Avşar güzergahlarında hizmet veren bu özel araçlar, modern teknolojiyi ve çevre dostu yaklaşımı bir araya getiriyor. Kentin ilk hibrit otobüsleriyle seyahat eden vatandaşlar, otobüslerin konforunu övgüyle dile getiriyor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletiyor.

hibrit-otobus-1.jpg

HİBRİT OTOBÜSLER: KONFORLU VE ÇEVRECİ

Turan Akgün, sessiz ve çevre dostu olan hibrit otobüsler için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, "Şehrimize bu modern araçları kazandırdıkları için minnettarız" diyor. Haluk Akınbingöl ise, lise son sınıf öğrencisi olarak hibrit otobüslerin şehrin en iyi toplu taşıma araçlarından biri olduğunu belirtiyor ve çevre dostu olmalarının önemine vurgu yapıyor. Mustafa Emre Karabulut ise, Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğrenci olarak hibrit otobüslerle seyahat etmenin konforunu ve çevre dostu olmalarının önemini vurguluyor.

hibrit-otobus-3.jpghibrit-otobus-5.jpghibrit-otobus-6.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.