Kahramanmaraş Büyükşehir Göksun’da Kırıkkuyu ve Kızıltaş yollarını yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'da Kırıkkuyu ve Kızıltaş yollarını kilit parke taşıyla yenileyerek kırsal bölgelerin ulaşımını iyileştirmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2024 17:12
Kahramanmaraş Büyükşehir Göksun’da Kırıkkuyu ve Kızıltaş yollarını yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun kırsalında ulaşımı iyileştirmek amacıyla Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kırıkkuyu mevkiindeki stabilize yolu 6 bin metrekare kilit parke taşıyla kapladı. Kızıltaş mevkiine giden 1 kilometrelik yolda ise kilit parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

Şehrin ulaşım ağını güçlendirmek için merkezden kırsal bölgelere kadar uzanan çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da da yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, Kırıkkuyu mevkiinde 40 haneye hizmet veren ve özellikle yağışlı havalarda ulaşım sorunları yaratan stabilize yol, 6 bin metrekare kilit parke taşı ve bordürle yenilendi. Kırıkkuyu’nun ulaşım sorununu çözen ekipler, şimdi ise Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kızıltaş mevkiinde çalışmalarını sürdürüyor. Kızıltaş’a ulaşımı sağlayan stabilize yol, 4 bin metrekare kilit parke taşı ile kaplanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir şekilde sürdürülen bu çalışmalarla Kızıltaş’ın ulaşım sorununu da çözmeyi hedefliyor. Belediye yetkilileri, şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek adına yatırımların kesintisiz devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.