Kahramanmaraş, Ahlat’ta ilgi odağı oldu

Şehrin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı noktasında yoğun gayretini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programında yerini aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2024 16:35
Kahramanmaraş, Ahlat’ta ilgi odağı oldu

Büyükşehir Belediyesi, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü dolayısıyla Bitlis’in Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen kutlama programında kurduğu otağda; şehrin yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları ve kültürel değerlerini yansıtan ürünleri yerli ve yabancı katılımcılara tanıttı.

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde kurulan otağda; Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları ve kültürel değerlerini yansıtan ürünler ziyaretçilere tanıtıldı. 4 gün süren kutlama programında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin standını on binlerce katılımcı ziyaret etti. Özellikle şehrin tescilli ürünü Dondurma, fuarın ilgi odağı oldu.

ahlat-4.jpg

Etkinlikte, Kültür Yayınları’ndan eserler de misafirlere tanıtıldı. Kahramanmaraşlı güreşçiler de festivalde sergiledikleri gösterilerle katılımcıların beğenisini kazandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.