AK Parti Kahramanmaraş’ta 4 ilçe başkanı görevden ayrıldı! Başkan Gül açıklamada bulundu

AK Parti’de 4 ilçe başkanı görevlerinden ayrıldı. AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Burak Gül, başkanlara bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür etti ve çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2024 12:38
AK Parti Kahramanmaraş’ta 4 ilçe başkanı görevden ayrıldı! Başkan Gül açıklamada bulundu

AK Parti’de 4 ilçe başkanının görevlerinden ayrılması üzerine AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Burak Gül bir açıklama yaptı. Başkan Gül, "Görevlerinden affını isteyen ve görevlerini başarıyla tamamlayan Onikişubat İlçe Başkanımız Sayın Mücahit Kara, Dulkadiroğlu İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Çakar, Göksun İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Akgül ve Nurhak İlçe Başkanımız Sayın Arif Gevrek’e, bugüne kadar Kahramanmaraş’ımıza ve AK Parti davasına sundukları değerli hizmetler için teşekkür ediyoruz," dedi.

Başkan Gül, bu ilçelerde AK Parti davasını en iyi şekilde temsil eden ve halkın gönlünde yer edinen bu değerli başkanların katkılarının partinin başarısında önemli bir rol oynadığını vurguladı. "Verdikleri emekler, gösterdikleri fedakârlıklar ve milletimize sundukları hizmetler için her birine ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz," diye ekledi.

Gül, açıklamasını "Bu kutlu yolda hep birlikte, milletimizin refahı ve ülkemizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz," diyerek sonlandırdı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.