Bugün hava Kahramanmaraş'ta (29 Ağustos) nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta 29 Ağustos 2024 tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2024 10:33
Bugün hava Kahramanmaraş'ta (29 Ağustos) nasıl olacak?

Bugün Kahramanmaraş'ta hava genellikle parçalı az bulutlu olacak. Öğleden sonra Andırın, Geben ve Düldül Dağı çevresinde yer yer yağış görülebilir. Binboğa, Bertiz doğusu ve Berit Dağı çevresinde ise yer yer parçalı çok bulutlu bir hava bekleniyor ve kısa süreli yerel yağış geçişleri olabilir.

Sıcaklıklar güney ilçelerde 34-36 derece, kuzey ilçelerde ise 32-33 derece arasında seyredecek. Andırın çevresinde sıcaklık 26 derece civarında olacak. Önümüzdeki birkaç gün içinde sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor, ancak önümüzdeki hafta artış yaşanabilir.

Orman yangını riski devam ediyor, bu nedenle piknik yaptığımız yerlerden ayrılırken ateşi mutlaka söndürelim. Rüzgar, güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esiyor. Afşin ve Elbistan çevresinde ise rüzgar zaman zaman kuzeye dönebilir.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.