Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in kabri ziyaretçi akınına uğruyor

Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabri, Türkiye'nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler tarafından dualarla anılıyor. Şehidin hatırası onurlandırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2024 10:38
Kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in kabri ziyaretçi akınına uğruyor

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci generali vurarak darbenin seyrini değiştiren ve bu sırada şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabri, Niğde'de ziyaret edilmeye devam ediyor.

Kahramanmaraş ve diğer illerden gelen vatandaşlar, Niğde'deki mezarına giderek kahraman şehidimizi anıyor. Bu ziyaretlere öncülük eden ilk sivil toplum örgütü, 46 Kahramanmaraş Masterler Spor Derneği olmuştu. Aynı zamanda 46 Kahramanmaraş Veteranlar Spor Kulübü üyeleri de bu anlamlı ziyaretlerle hem şehitlerin anısını yaşatıyor hem de Kahramanmaraş'ın tanıtımına katkıda bulunuyor.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret eden vatandaşlar, onun hatırasına dualar ederek ve Kur'an-ı Kerim okuyarak manevi desteklerini ifade ediyorlar. Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar, Niğde Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret edip şehit için Fatih okuyorlar.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.