Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’na katılımcı başvuruları başladı!

Kahramanmaraş Ağustos Fuarı başvuruları başladı! Yöresel ürünler, etkinlikler ve konserler için 20 Temmuz’a kadar kayıt yaptırabilirsiniz. Eğlence ve nostalji dolu bir fuar sizi bekliyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2024 13:19
Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı’na katılımcı başvuruları başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in seçim vaatlerinden biri olan “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı” bu yıl Ağustos ayında vatandaşlarla buluşacak. Fuara katılmak isteyen esnaflar, 20 Temmuz’a kadar telefonla veya şahsen başvuruda bulunabilirler.

Başkan Görgel, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor. Seçim vaatlerinden biri olan ve 1984-2000 yılları arasında düzenlenen “Kahramanmaraş Ağustos Fuarı”, 20 yıl aradan sonra yeniden hayata geçiriliyor. Ağustos ayında KAFUM Atatürk Parkı’nda düzenlenecek fuarda; yöresel ürünler, hediyelik eşyalar, çocuk etkinlikleri, konserler, yeme-içme alanları, lunapark ve çeşitli spor etkinlikleri yer alacak. Vatandaşlar, bu etkinliklerde hem eğlenceli vakit geçirecek hem de nostaljik anılarını canlandırma fırsatı bulacaklar.

agustos-fuari.jpg

Fuara katılmak isteyen esnaflar, 20 Temmuz’a kadar 0552 983 24 09 numaralı telefondan veya Tarihi Köker Konağı’ndaki Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğü’ne şahsen başvurarak kayıt yaptırabilirler.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.