Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz anma programı: Tüm vatandaşlar davetli!

Kahramanmaraş'ta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri düzenlenecek. Pazartesi günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliklere tüm halk davetlidir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2024 13:19
Kahramanmaraş'ta 15 Temmuz anma programı: Tüm vatandaşlar davetli!

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve çeşitli paydaş kurumların iş birliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında çeşitli anma etkinlikleri düzenlenecek. Bu anlamlı gün için tüm vatandaşlar 15 Temmuz Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde yapılacak etkinliklere davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve iş birliği yapılan diğer kurumlar tarafından düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, zengin bir içerikle gerçekleştirilecek. Program, 15 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00'da "15 Temmuz Milletin Zaferi" temalı serginin açılışı ile başlayacak. Akşam 19.30’da ise Onikişubat Parkı'ndan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne kadar uzanan bir kortej yürüyüşü düzenlenecek.

Etkinlikler, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde düzenlenecek çeşitli programlarla devam edecek. Kısa film gösterimleri, 15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu, mehter konseri, şiir, kaside ve ilahi dinletileri ile Kur’an-ı Kerim tilaveti gibi etkinlikler Kahramanmaraşlılarla buluşacak. Saat 00.13’te ise tüm camilerde sela okunacak. Büyükşehir Belediyesi, tüm vatandaşları kortej yürüyüşüne ve anma programlarına katılmaya davet etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.