Kahramanmaraş Göksun’da muhtarların talepleri alındı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun'da düzenlediği "Muhtarlar Buluşması" ile muhtarların taleplerini dinledi ve yerel ihtiyaçlar hakkında istişarelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2024 13:19
Kahramanmaraş Göksun’da muhtarların talepleri alındı

Büyükşehir Belediyesi, "Muhtarlar Buluşması" programını Göksun'da gerçekleştirdi. Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonuyla düzenlenen etkinlikte, Göksunlu muhtarlarla bir araya gelindi ve yerleşim yerlerinin ihtiyaçları ile öncelikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yeni Kahramanmaraş'ın inşa sürecinde altyapıdan ulaşıma, üstyapıdan sosyal donatılara kadar geniş bir yelpazede yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirlemek için ilgili paydaşlarla düzenli olarak istişare toplantıları yapılıyor. Daha önce Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Türkoğlu, Çağlayancerit, Afşin ve Pazarcık'ta yapılan toplantıların ardından şimdi de Göksun'da "Muhtarlar Buluşması" düzenlendi.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya'nın yanı sıra, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Selahaddin Uğur katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, muhtarların taleplerini dinleyerek, planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şehir merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerin ihtiyaç ve önceliklerinin belirlenmesi için istişarelerin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.