Dulkadiroğlu'nda Yükselen Deprem Konutları: Sağlıklı ve Huzurlu Bir Yaşam İçin Fırsat!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karataş ve Akyar'da hızla yükselen deprem konutlarını inceledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan projeler, sağlıklı ve huzurlu yaşam vaadediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2023 11:04
Dulkadiroğlu'nda Yükselen Deprem Konutları: Sağlıklı ve Huzurlu Bir Yaşam İçin Fırsat!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Karataş ve Akyar mahallelerinde sürdürülen toplu konut projelerinde son durumu görmek üzere incelemelerde bulundu. Yapılan ziyaretlerde yetkililerden bilgi alan Başkan Okay, inşaat çalışmalarının hızla ilerlediğini memnuniyetle belirtti.

dulkadiroglunda-deprem-konutlari-yukseliyor.jpg

Projelerin hızlı bir şekilde ilerlediğini vurgulayan Başkan Okay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan projelerin son aşamaya geldiğini açıkladı. Başkan, “Sayın Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçenlere içten teşekkür ediyoruz. Konutlarımız hızla yükseliyor” dedi.

karatas-ve-akyar-mahallelerinde-yukselen-deprem-konutlari-simdi-hayalinizdeki-ev-burada.jpg

Başkan Okay, konutlarla ilgili değerlendirmesinde, “Depremin ardından hızla başlatılan konut projelerini yakından takip ediyoruz. Şu anda projelerin büyük bir kısmının tamamlandığını görmek bizi mutlu ediyor. Örnek daireleri gezdik, vatandaşlarımızın burada sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyoruz. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza da minnettarız. Bu büyük projenin kısa sürede bu noktaya gelmesi, devletimizin gücünü gösteriyor. Vatandaşlarımız endişelenmesinler, devletimiz her zaman yanlarında” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.