CHP İl Başkanı Ateş, 18 Mart Çanakkale zaferi mesajı yayınladı

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2024 12:19
CHP İl Başkanı Ateş, 18 Mart Çanakkale zaferi mesajı yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ateş mesajında şu ifadelere yer verdi:

"18 mart 1915 Çanakkale deniz zaferinin 109. Kutluyorum. Şanlı tarihi boyunca bağımsızlığıyla insanlığa örnek olmuş ulusumuz, yüce önderinin rehberliğinde, aralanan bu kapıdan geçerek emperyalizme karşı bağımsız bir devlet kurmasını bilmiş ve bunu başarmıştır. Bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün simgesi Cumhuriyetimizi, bugün, aynı ruh ve anlayışla korumak temel sorumluluğumuzdur. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi, temel ilke ve nitelikleriyle geleceğe, dünya milletleri arasında hak ettiği konuma taşımak için mücadele verirken, bizi millet yapan yüksek değerleri canlı tutarak, daima yüceltmeliyiz. Tüm halkımızın bu gururlu gününü kutlarken, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milli mücadelede hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyoruz ve sözlerimizi Yüce Atatürk‘ün "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözüyle tamamlamak istiyoruz."

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.