200 Milyon TL'lik Yatırım: Kahramanmaraş Elbistan'ın Ana Arteri Yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da Darende Caddesi'ni sıcak asfaltla yenileyerek ulaşım konforunu artırıyor. Güvenli ve hızlı ulaşım için yenilik devam ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2023 15:52
200 Milyon TL'lik Yatırım: Kahramanmaraş Elbistan'ın Ana Arteri Yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan ilçesinde ulaşımı iyileştirmek amacıyla 200 Milyon TL’lik bir bütçe ayırdı. Bu kapsamda, ilçede yoğun bir şekilde kullanılan Darende Caddesi’nde asfalt çalışmalarına başlandı. Toplamda 2 kilometrelik bu cadde, 2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde sıcak asfaltla yenileniyor.

Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu, ticaret ve sosyal alanlara ulaşımı sağlayan bu 2 kilometrelik arterdeki asfalt, tamamen deforme olduğu için olumsuzluklara yol açıyordu.

buyuksehir-elbistanda-darende-caddesini-yeniliyor.jpg

Bu sebeple, Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede ulaşım konforu ve güvenliğini artırmak amacıyla Darende Caddesi’nde başlatılan asfalt yenileme çalışmaları, etaplar halinde sürdürülüyor. Tamamlanan bölgeler hizmete açıldığında, sürücülerin büyük takdirini kazanıyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Ahmet Karacabey, Azerbaycan ve Gazi Mustafa Kemal caddelerinden sonra Darende Caddesi’nde yapılan asfalt yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçe merkezindeki ulaşım standardının önemli ölçüde artırılacağını belirtti. Bu projeyle birlikte Elbistan’da ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.