Sürpriz Karar! Kahramanmaraş'ta 11 Gün Boyunca Yasaklandı!

Kahramanmaraş Valiliği, kamu düzeni ve güvenliği gerekçesiyle 15 Aralık 2023'ten itibaren 11 gün boyunca il genelindeki açık hava toplantılarını yasakladı. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2023 10:52
Sürpriz Karar! Kahramanmaraş'ta 11 Gün Boyunca Yasaklandı!

Kahramanmaraş'ta 11 gün süreyle gerçekleşecek olan bir yasak, Kahramanmaraş Valiliği tarafından yazılı bir açıklama ile duyuruldu.

kahramanmarasta-tam-11-gun-boyunca-yasaklandi.jpg

Valilik, il genelindeki kamu düzenini koruma, başkalarının hak ve özgürlüklerini savunma, suç işlenmesini engelleme amacıyla alınan bir karar çerçevesinde, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17. Maddesi ve 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereği bir duyuru yayınladı.

Açıklamada, "Kahramanmaraş Valiliği olarak, siyasi partilerin programları ve toplum yararına yapılan etkinlikler haricinde, il genelinde gerçekleşecek açık hava toplantılarının 15 Aralık 2023 tarihinden itibaren 11 gün süresince yasaklandığını bildirmekteyiz. Bu kararın, kamu düzenini ve güvenliğini sağlama amacı taşıdığını vurgular, kamuoyuna saygılarımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.