Rüyada Avlanmayı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Avlanmayı görmek ne anlama gelir? Başlıklı rüya yorumunu inceliyorsunuz. Diğer faklı tabirleri görmek için rüya tabiri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2024 13:21
Rüyada Avlanmayı görmek ne anlama gelir?

Rüyada Avlanmayı görmek; Rüyada av avlamanın görülmesi ganimetle yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında geyik, dağ keçisi, tavşan ve yabani merkep görmesi; mal ve ganimete işaret eder. Kişinin öldürmek maksadıyla olmaksızın bir kuşa veya bir sığıra silâh attığını görmesi; bir kadına veya bir cariyeye iftira edeceğine delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında av köpekleriyle birlikte av avladığını görmesi; emniyete kavuşacağına, ve şanının artacağına, bir kimsenin av köpekleriyle ava çıktığını görmesi; böyle bir rüyanın bütün insanlar hakkında hayra işaretle yorumlanır.

Kişinin rüyasında av köpeklerinin avdan döndüğünü görmesi; korkusunun geçeceğine, işsiz ve güçsüz kalacağına, rüyasında av köpeklerinin şehire girdiklerini görmesi; yine rüya sahibinin işsiz kalacağına delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında denizde bir av aleti ile taze tatlı balık avladığını görmesi; helal kazanç sağlayacak bir şeye, çalışmaya ve helal tarafından rızık istemeye işarettir. Rüyasında av avladığını gören kimse eğer erkek ise; hile yapacağına, eğer bekar erkek ise evleneceğine, eğer rüyayı gören evli ve avladığı hayvan da erkek ise bir erkek çocuğunun dünyaya geleceğine, eğer rüyayı gören kadın ise; bir kız çocuğu doğuracağına yorumlanır.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.