Kahramanmaraş'ta Vadi Mahallesi'ne 40 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Vadi Mahallesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin 40 milyon TL yatırımla tamamladığı 3 kilometrelik yeni yağmursuyu hattına kavuştu. Bu projeyle, bölgedeki yağmur kaynaklı sorunlar çözülerek yaşam kalitesi artırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2024 13:29
Kahramanmaraş'ta Vadi Mahallesi'ne 40 milyon TL'lik altyapı yatırımı

Büyükşehir Belediyesi, Vadi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 3 kilometrelik yağmursuyu hattı inşaatını tamamladı. 40 milyon TL’lik bir yatırımla Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başkonuş ve Süleyman Çelebi caddelerindeki yağmursuyu sorunları giderildi.

6 Şubat depremlerinin ardından şehrin yeniden inşası ve modern altyapı ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarını artıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Vadi Mahallesi’nde önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve şehrin altyapısını uzun vadeli güvence altına almak amacıyla başlatılan proje çerçevesinde, bölgeye yaklaşık 3 kilometrelik yeni bir yağmursuyu şebeke hattı kazandırıldı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen bu projeyle, Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Başkonuş ve Süleyman Çelebi caddelerinde yağmursuyu nedeniyle oluşan sorunların önüne geçildi. Yeni hat, bölgenin yağmursuyu altyapısını daha sağlam ve sürdürülebilir bir düzeye taşıyarak mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlara daha iyi yanıt verecek.

vadi-mahallesi-6.jpg

MUHTAR AKDAĞ: “MAHALLEMİZİN ÖNEMLİ BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTU”

Vadi Mahallesi Muhtarı Betül Akdağ, “Süleyman Çelebi Caddesi’nde yağmur yağdığında su birikintileri ve ulaşımda aksaklıklar yaşanıyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel, göreve geldiği günden itibaren taleplerimize ve şikâyetlerimize duyarlı davrandı. Burada yaşanan sorunu da başkanımıza ilettik. Başkanımızın talimatları doğrultusunda ekipler, alt ve üst yapı çalışmalarını tamamladı. Mahallemizin önemli bir sorunu daha çözüme kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.