Necati Okay'dan Öğrencilere Destek: Banklar Artık Meslek Lisesi'nde Üretilecek!

Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Belediyesi, ihtiyaç duyduğu bankları TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaynak bölümünde eğitim gören öğrencilere yaptırarak hem bütçesine katkıda bulunuyor hem de öğrencilerin eğitimlerine destek oluyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2024 14:12
Necati Okay'dan Öğrencilere Destek: Banklar Artık Meslek Lisesi'nde Üretilecek!

Kahramanmaraş'ın merkez Dulkadiroğlu Belediyesi, ihtiyaç duyduğu bankları TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaynak bölümünde eğitim gören öğrencilere yaptırarak hem belediye bütçesine katkıda bulunuyor hem de öğrencilerin eğitimlerine destek oluyor.

img-7167.jpg

Belediye Başkanı Necati Okay, protokol imzalanarak başlatılan bu anlamlı projeyle ilgili şunları söyledi:

"Yaşamış olduğumuz asrın felaketi sonrasında park ve bahçelerimizde de çeşitli tadilat ve düzenleme çalışmaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Burada çeşitli malzemelere ihtiyaç duyuyoruz. Bunlardan bir tanesi de tekli, çiftli, çatılı banklardır. Bunların aracı firmalardan alınması önemli bir maliyet oluşturmaktaydı."

img-7147.jpg

Başkan Okay, bu sorunun çözümü için TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile iletişime geçtiklerini ve kaynak bölümünde eğitim gören öğrencilerin bu işleri kolaylıkla yapabileceğini gördüklerini ifade etti.

img-6940.jpg

Okay, sözlerine şöyle devam etti:

"Okul yönetimimizle bir protokol imzalayarak işe başladık. Burada amacımız hem belediyemizi bu anlamda kara geçirmek, hem de bu öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerine katkı sağlamaktır. Okulumuza gerekli malzemeleri temin ederek işe başlamış bulunduk. Yaklaşık 3 aylık sürede bizlere toplam 300 adet bank imalatı yapacaklar. Bu banklarımızı ilçemizin park ve bahçelerinde kullanacağız. Ben öğrenci kardeşlerimize eğitimlerinde başarılar diliyorum. Her zaman onların yanlarında olduğumuzun altını çiziyorum."

img-6881.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.