Kahramanmaraş'ta yol konforu arttı: 10 milyon TL'lik asfalt çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon TL'lik yatırımla Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'ni sıcak asfaltla yeniledi. Vatandaşlar ve esnaflar, çalışmaları beğendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2024 14:10

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek yollarından biri olan Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'nde, deforme olmuş kısımları sıcak asfaltla yeniledi. 10 milyon TL’lik yatırımla yenilenen bu arter, vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Şehir merkezi caddelerinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat'ta bulunan Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'nde de bu çalışmaları başarıyla tamamladı. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu yol, zamanla deforme olmuş ve sürüş konforunu olumsuz etkileyen bölümleri sıcak asfaltla yenilendi. 10 milyon TL’lik yatırımla ulaşım standardı yükseltilen bu cadde, bölge esnafı ve sürücülerden de olumlu geri dönüşler aldı. Vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

BÖLGE ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Bölge esnaflarından Ramazan Görgel, “Depremden sonra yollarımız çok bozulmuştu. Büyükşehir Belediyemiz, yollarımızı çok güzel bir şekilde yeniledi” dedi. Diğer bir esnaf Feyzullah Kaplan ise, “Depremde bozulan yollarımız çok güzel bir şekilde yenilendi. Gayet memnunuz. Yapılan işin kötüsü olmaz” şeklinde konuştu. 20 yıllık esnaf Lütfü Kurtgöz de, “Yollarımız çok bozuktu ancak şimdi çok güzel oldu, seyahat konforu arttı. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.