Kahramanmaraş'ta Organize Sanayi ve Kavlaklı yolları yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat'taki Organize Sanayi ve Kavlaklı yollarını yenileyerek ulaşım konforunu ve güvenliğini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2024 17:09

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne giden yolun bozulmuş kısımlarını yenileyerek ulaşım standartlarını yükseltiyor.

kavlakli-8.jpg

Şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla yatırımlarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahallelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Onikişubat'taki Organize Sanayi Bölgesi ve Kavlaklı Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan yolun deforme olmuş kısımları, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından kilit parke ile yenileniyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla, bu bölgelerde ulaşımın konforu ve güvenliği artacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, daha rahat bir ulaşım sağlamak için yol yenileme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.