Kahramanmaraş'ta Türk Halk Müziği Korosu söyledi, müzikseverler eşlik etti

Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, unutulmaz bir müzik ziyafetine dönüştü. Katılımcılar, koro eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2024 15:41

Türk Halk Müziği Korosu, Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle NFK Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi. Gece boyunca, birbirinden değerli eserlerle dolu muhteşem bir müzik ziyafeti sunuldu.

Kahramanmaraş’ın şiir ve edebiyatın merkezi olma özelliğini taşıyan atmosferinde, tiyatro gösterilerinden okur-yazar buluşmalarına kadar pek çok etkinliği başarıyla gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Sütçü İmam Üniversitesi ile iş birliği yaparak Türk Halk Müziği konserine ev sahipliği yaptı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen bu konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Şakalar yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, dinleyicilere Bahçe Duvarından Aştım, Eski Libas Gibi, Yar Demedin, Dağlar Dağladı Beni, Tanrı’dan Diledim, Yandırdın Kalbimi, Kara Tren gibi eşsiz eserleri seslendirdi. Gecede katılımcılar, koronun yanında eşlik ederek birlikte büyülü bir müzikal deneyim yaşadılar. Renkli ve coşkulu atmosferde, koro performansı büyük beğeni topladı ve izleyiciler tarafından yoğun alkışlarla karşılandı. Katılımcılar, konserin keyifli geçtiğini dile getirirken, Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ’ye teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.