Kahramanmaraş'ta o bulvarda akıllı kavşak çalışmaları başladı!

Turgut Özal Bulvarı'nda akıllı kavşak çalışmasıyla trafik akışı düzenleniyor. Kazaların önlenmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım projeleri devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2024 19:07

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesinde bulunan Turgut Özal Bulvarı'nda trafik akışını düzenlemek amacıyla akıllı kavşak çalışmalarına başladı. Bu çalışmalarla bölgedeki potansiyel kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

turgut-ozal-bulvari-5.jpg

Şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve geliştirmek için yol yatırımlarını artıran Büyükşehir Belediyesi, Tekerek ve Üngüt mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan ve yoğun araç trafiğine sahip Turgut Özal Bulvarı'nda ulaşım sorununa çözüm getiriyor. Bulvar üzerindeki trafik sıkışıklığına ve kazalara neden olan kavşakta düzenleme çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen genişletme, kazı ve dolgu çalışmaları hızla ilerliyor. Genişletme ve zemin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından akıllı kavşak inşa edilecek. Bu çalışmalarla bölgedeki trafik akışının düzenlenmesi ve kazaların önlenmesi amaçlanıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.