Kahramanmaraş'ta şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazır!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı'na hazırlık kapsamında şehitlik ve mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamladı. Vatandaşlar için ikram ve danışma noktaları da oluşturuldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2024 11:53
Kahramanmaraş'ta şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazır!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde şehitlik ve mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bayram sürecinde, mezarlıklarda kurulan ikram ve danışma noktalarıyla vatandaşlara destek sağlanacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin alt ve üstyapısının geliştirilmesi için yoğun bir çaba sarf ederken, Kurban Bayramı'na hazırlıklarını da sürdürüyor. Bayram süresince şehir merkezi, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerinde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak olan belediye, ayrıca Kapıçam Şehir Mezarlığı'na da seferler düzenleyecek. Şehitlikler ve mezarlıklar da bayrama hazırlandı.

mezarlik-4.jpeg

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, ekipler şehitlik ve mezarlıklardaki defin alanlarını temizledi ve çevredeki evsel ve ambalaj atıklarını toplayarak bertaraf etti. Ayrıca, peyzaj çalışmaları kapsamında mezarlıklarda ikram ve danışma noktaları oluşturuldu. Ekipler, kabirleri başında ziyarette bulunan vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için mezarlıklarda sürekli olarak hazır bulunacak. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların Kurban Bayramı'nı temiz ve hijyenik bir ortamda geçirebilmeleri için ekiplerin sürekli olarak sahada olacağı bildirildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.