Kahramanmaraş'ta hijyenik kurbanlık alışverişi için önlemler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Canlı Hayvan Borsası'nda hijyenik kurbanlık alışverişi için temizlik ve dezenfeksiyon sağlıyor. Vatandaşlar güvenle bayramlarını geçirebilirler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Haziran 2024 11:31
Kahramanmaraş'ta hijyenik kurbanlık alışverişi için önlemler

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı öncesinde Canlı Hayvan Borsası'nda daha hijyenik bir alışveriş ortamı bulmaları için temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde şehir genelinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Canlı Hayvan Borsası'nda yapılan temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon uygulamaları sayesinde vatandaşlar, kurbanlık alışverişini hijyenik bir ortamda gerçekleştirebilecekler. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen bu çalışmalar kapsamında, padoklar, bekleme alanları, kesim üniteleri ve ortak kullanım alanları özenle dezenfekte edildi.

canli-hayvan-borsasi-1.jpg

Büyükşehir Belediyesi'nin bu önlemleri alan vatandaşlar, dezenfeksiyon çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Kurban Bayramı süresince ekiplerin sahada olacağını ve Kahramanmaraş'ın daha temiz bir şekilde bayram geçirmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.