Kahramanmaraş'ta şehir içi ulaşımda yeni dönem: O hatlarda ücretsiz aktarmalar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşımda hastanelere yönlendiren hatlarda 1 saat içinde yapılan aktarmaları ücretsiz hale getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2024 15:24
Kahramanmaraş'ta şehir içi ulaşımda yeni dönem: O hatlarda ücretsiz aktarmalar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu ulaşımda bazı hatlardan hastanelere yönlendirilen 8, 16 ve 18 numaralı hatlarda 1 saat içinde yapılan aktarmaların ücretsiz olacağını duyurdu.

Şehir içi toplu taşıma hizmetini geliştirme çabalarını sürdüren ve araç filosunu sürekli olarak genişleten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu bir seyahat imkanı sunmayı amaçlıyor. Ayrıca, toplu taşıma ücretlerini daha erişilebilir hale getirme çabalarını da sürdüren belediye, bu kapsamda önemli bir adım attı. 35 numaralı hat ile 16 numaralı hat, 33 numaralı hat ile 18 numaralı hat, 12 numaralı hat ile 18 numaralı hat, 7 numaralı hat ile 8 numaralı hat, 36/B numaralı hat ile 18 numaralı hat, 11 numaralı hat ile de 18 numaralı hat arasında 1 saat içinde yapılan aktarmalar ücretsiz olacak. Şehir içi toplu taşıma hizmeti veren otobüslerin güzergah ve hareket saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresinden ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden ulaşılabiliyor. Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma standartlarını yükseltme konusundaki yatırımların artarak devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: Haber merkezi

toplu-tasima.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.