Kahramanmaraş'ta Sağlık Altyapısı Yenileniyor: İşte Yenilikler!

Kahramanmaraş, sağlık altyapısını güçlendirmeye devam ediyor! İlave 2 bin yatak kapasitesi ile sağlık hizmetleri daha da güçleniyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2023 16:14

Kahramanmaraş'ın sağlık altyapısı daha da güçlendiriliyor. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında inşası devam eden sağlık kompleksini inceledi.

Başkan Güngör, şehir merkezi ve ilçelere kazandırılacak sağlık yatırımlarıyla Kahramanmaraş'ın sağlık altyapısının güçleneceğini vurguladı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile birlikte Necip Fazıl Şehir Hastanesi yanında inşası devam eden deprem izolatörlü sağlık kompleksini ziyaret etti. Programa AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel de katıldı. Heyet, çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Vehbi Şirikçi'den bilgi aldı. Başkan Hayrettin Güngör, sağlık kompleksinin hızla ilerlediğini belirterek, şehir merkezi ve ilçelerde hayata geçirilecek sağlık yatırımlarıyla Kahramanmaraş'ın sağlık altyapısının daha da güçlendirileceğini ifade etti.

kahramanmarasta-saglik-hizmetlerinde-devrim-ilave-2-bin-yatak.jpg

İLAVE 2 BİN YATAK KAPASİTESİ

Sağlık kompleksi incelemeleri sırasında konuşan TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, şunları söyledi: "Sağlık, şehrimiz için en önemli önceliklerden biri. Özellikle deprem sonrası bu konuya özel bir önem atfediyoruz. Şehrimizin sağlık altyapısını güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu projeleri hemşehrilerimize sosyal medya üzerinden duyuruyoruz. Mevcut sağlık tesislerine toplam 2 bin yatak kapasitesi ekleniyor. Bu yatırımlarla Kahramanmaraş'ın sağlık sorunlarına çözüm getirilecek. Yeni projelerimiz Kahramanmaraş'a hayırlı olsun."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.