Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için kritik toplantı!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında yapılan toplantıda, deprem sonrası orta hasarlı binaların durumu ve şehirdeki devlet yatırımları değerlendirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2024 17:18
Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalar için kritik toplantı!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, orta hasarlı binaların durumu üzerine bir koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Dulkadiroğlu Kaymakamı Hicabi Aytemür, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, Elbistan Kaymakamı Muhamet Fatih Demirel, Çağlayancerit Kaymakamı Adnan Doğan, Nurhak Kaymakamı Oray Güven, Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Göksun Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Afşin Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Andırın Kaymakamı Mustafa Arslanşahin, Ekinözü Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ahmet Şahin, Afet ve Acil Durum Müdürü Tayfun Temur ve diğer ilgili kurum yetkilileri hazır bulundu.

Toplantıda, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası orta hasarlı binaların durumu ve şehirde yapılan devlet yatırımlarının koordinasyonu değerlendirildi.

Vali Ünlüer, Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için tüm paydaşlarla koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.