Kahramanmaraş'ta muhtarlar buluştu: Mahalle ihtiyaçları belirleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ve Türkoğlu ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarını dinledi ve öncelikleri belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2024 15:48
Kahramanmaraş'ta muhtarlar buluştu: Mahalle ihtiyaçları belirleniyor

Muhtarlar buluşmaları devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerini belirlemek amacıyla Çağlayancerit ve Türkoğlu'nda muhtarlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak'tan sonra bu kez Çağlayancerit ve Türkoğlu'nda "Muhtarlar Buluşması" düzenledi. Toplantılarda, muhtarların mahallelerine ilişkin talep ve önerileri dinlendi.

caglayancerit-2.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Elbistan, Ekinözü ve Nurhak'ta yapılan toplantıların ardından şimdi de Çağlayancerit ve Türkoğlu'nda muhtarlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya'nın katılımıyla gerçekleşen toplantılarda, AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Ferhat Kekil, Türkoğlu İlçe Başkanı Hayrullah Koz, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Selahaddin Uğur ve kurum müdürleri de bulundu. Muhtarların talepleri dinlendi ve hayata geçirilecek yatırımlar konusunda istişareler yapıldı.

Toplantılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mutlu Kaya, "Mahallelerimizin ihtiyaç ve önceliklerini belirlemek amacıyla muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Elbistan, Ekinözü ve Nurhak'tan sonra şimdi de Çağlayancerit ve Türkoğlu'nda muhtarlarımızla buluştuk, taleplerini dinledik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını öncelikler doğrultusunda karşılayacağız. Bu süreçte paydaşlarımızla istişarelerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.