Kahramanmaraş'ta İş Şansını Kaçırma: Üniversite Personel Alacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyesi alımında başvurular başladı! Detaylar haberimizde. Son başvuru tarihi: 13 Ekim 2023.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2023 16:30
Kahramanmaraş'ta İş Şansını Kaçırma: Üniversite Personel Alacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü tarafından duyurulur:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemiz, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Yönetmeliği ile Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına uygun olarak belirtilen birimlerine öğretim üyesi alacaktır. Başvurular, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki genel şartlar ve ilanda belirtilen özel şartları sağlayan adaylar arasından değerlendirilecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI:

Başvuru Belgeleri: Başvurular, https://www.ksu.edu.tr/depo/belgeler/IMG_0001_2307101720129865.pdf adresinde yer alan Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına uygun olarak hazırlanmalıdır.

Yabancı Dil Şartı: Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) veya Yabancı Dil Sınavı'ndan alınan puanlar gerekmektedir. Çalışma alanıyla ilgili olan bölümlerde ilgili dilde alınan puanlar da geçerli olacaktır.

Deneme Dersi: Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adaylar, Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Atama, Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarına uygun olarak düzenlenecek deneme dersinde başarılı olmalıdır.

Başvuru Süreci: Başvurular şahsen yapılmalıdır. Profesörler Doçent kadrolarına, Doçentler ise Dr. Öğretim Üyesi kadrolarına başvurabilir.

Belgeler: Başvuru formu ekinde eksiksiz olarak sunulması gereken belgeler arasında öz geçmiş, yayın listesi, lisans, yüksek lisans, doktora/sanatta yeterlik/uzmanlık belgeleri, yabancı dil sonuç belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik durum belgesi, fotoğraf, sicil özeti, sabıka kaydı ve yayın dosyası bulunmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: Başvurular en geç 13 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edilecektir.

Başvurularla ilgili detaylı bilgi ve güncel duyurular için Üniversitemiz resmi web sitesi olan www.ksu.edu.tr adresi ziyaret edilmelidir. Başvuruların titizlikle hazırlanması ve belirtilen tarihler içinde yapılması önemle rica olunur.

Not: Üniversitemiz Rektörlüğü, ilanın her aşamasında kısmen veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar. Başvurularınız için başarılar dileriz.

2.jpg3.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.