Güngör: Kahramanmaraş'taki Gençlerimize TEKNOFEST’te Milli Teknolojiyi Sunuyoruz!

Başkan Güngör: "TEKNOFEST’te gençlerimize milli teknolojiyi göstermek, ilham vermek istiyoruz. Geleceğin liderleri için bir adım atın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2023 15:38
Güngör: Kahramanmaraş'taki Gençlerimize TEKNOFEST’te Milli Teknolojiyi Sunuyoruz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’e katılmak üzere yola çıkacak gençlerle buluştu. Gençlere hitaben yaptığı konuşmada Başkan Güngör, “TEKNOFEST’te, milli araçlarımızı yakından inceleme fırsatı bulacak gençlerimiz, milli teknolojimizin gücünü görecekler. Bu deneyim gençlerimize ilham olacak ve umarım ileride bu bayrağı daha da ileri taşıyacaklar” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST’e katılmak üzere yola çıkacak gençlerle buluştu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Güngör, gençlerin milli teknolojiye duyduğu ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, “TEKNOFEST, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olarak gençlerimize büyük bir platform sunuyor.

baskan-gungor-milli-teknolojimiz-genclerimize-ilham-olacak.jpg

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen gençlerimiz, kendi mühendislerimizin ürettiği milli araçları inceleme şansına sahip olacaklar. Bu deneyim, onlara milli teknolojimizin ne kadar güçlü olduğunu göstererek ilham verecek. Umuyorum ki, gençlerimiz bu tecrübeyi ileride daha da ileri taşıyarak ülkemizi teknoloji alanında daha da ileriye götürecekler” dedi.

TEKNOFEST’in gençler için büyük bir öğrenme ve keşfetme fırsatı olduğunu vurgulayan Başkan Güngör, gençlerin festivalde edindikleri bilgilerle geleceğin liderleri ve mühendisleri olmaya bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi. Başkan Güngör, gençlere yaptığı konuşmayı, milli teknolojiye duyulan güvenin ve gençlerin ülkenin geleceğindeki rolünün altını çizerek tamamladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.