Kahramanmaraş'ta Hacıibrahimuşağı’na 7,5 milyon TL’lik içme suyu yatırımı

Hacıibrahimuşağı Mahallesi'ne 7 kilometrelik yeni içme suyu hattı kazandırılıyor. Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası altyapı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2024 13:25
Kahramanmaraş'ta Hacıibrahimuşağı’na 7,5 milyon TL’lik içme suyu yatırımı

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesine bağlı Hacıibrahimuşağı Mahallesi’nde başlattığı içme suyu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. KASKİ Genel Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yürütülen projeyle, bölgeye yaklaşık 7 kilometrelik yeni bir içme suyu hattı kazandırılıyor.

Kahramanmaraş’ın yeniden inşasında önemli adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden sonra başlattığı altyapı hamlelerini sürdürüyor. Depremde hasar gören altyapı hatları yenilenirken, yeni yerleşim bölgelerine de yeni şebeke hatları ekleniyor. Şehir altyapısını en az 100 yıllık bir projeksiyonla ele alan belediyenin çalıştığı bölgelerden biri de Hacıibrahimuşağı Mahallesi. Bu mahalleye, 7,5 milyon TL yatırım yapılarak yaklaşık 7 kilometrelik bir içme suyu hattı inşa ediliyor. KASKİ tarafından yoğun şekilde sürdürülen bu çalışmalar tamamlandığında, mahallenin içme suyu sorunu kalıcı olarak çözüme kavuşturulmuş olacak.

Büyükşehir Belediyesi, daha modern ve sağlıklı altyapı projelerine hız verdiğini, 11 ilçede benzer projelerin aralıksız devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.