AK Parti Kahramanmaraş'ta yeni ilçe başkanları göreve başladı

AK Parti Kahramanmaraş'ta Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanlıklarında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni başkanlar görevi devralarak hizmete hazır olduklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2024 11:34
AK Parti Kahramanmaraş'ta yeni ilçe başkanları göreve başladı

AK Parti Kahramanmaraş teşkilatında önemli bir devir teslim töreni gerçekleştirildi. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. M. Burak Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş ve teşkilat üyelerinin katıldığı törende, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanlıklarında görev değişiklikleri yapıldı. Tören, AK Parti İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlendi.

İL BAŞKANI BURAK GÜL’DEN YENİ GÖREVLERE BAŞARI TEMENNİSİ

Kahramanmaraş AK Parti İl Başkanı Av. Burak Gül, konuşmasında yeni göreve atanan ilçe başkanlarına başarılar dileyerek, bu yeni dönemde teşkilatın daha da güçlü bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

gxty6hawkaaaivn.jpg

MİLLETVEKİLİ KİRİŞCİ: “DEĞİŞİKLİKLER KAHRAMANMARAŞ’A HİZMET OLARAK DÖNECEK”

Milletvekili Vahit Kirişci, törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kongre sürecine vurgu yaparak şunları söyledi: “31 Mart seçimlerinden sonra başlayan kongre sürecinin ilk aşamasında il başkanımız belirlendi ve Cumhurbaşkanımızın onayı ile Av. Burak Gül kardeşimiz Kahramanmaraş İl Başkanı olarak atandı. Bugün de iki ilçemizde devir teslim görevlerini gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle teşkilatımızdaki uyum ve birliktelik Kahramanmaraş’a hizmet olarak geri dönecektir. İlçe başkanlarımızdan bazılarının görevden affını talep etmeleri üzerine genel merkezimiz uygun gördü ve bugün Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde görev değişiklikleri yapıldı. Yeni başkanlarımız Sefa Kekeç ve Ali Çam'ın dava ruhunu en iyi şekilde taşıyacaklarına inancım tamdır.”

ak-parti-kahramanmarasta-yeni-ilce-baskanlari-goreve-basladi.jpg

ESKİ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI MÜCAHİT KARA: “BU BİR DAVA HAREKETİDİR”

Görevini devreden Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, konuşmasında teşkilatın uyumlu çalışmasının yerel seçimlerde büyük katkı sağladığını belirtti. “Bu bir dava hareketidir, görevler geçicidir. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu davaya bir nefer olarak hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

gxsdsupxwaazmkp.jpg

YENİ ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI SEFA KEKEÇ: “GÖREVE HAZIRIM”

Onikişubat İlçe Başkanlığı görevini devralan Sefa Kekeç, “Bu emaneti daha ileriye taşımak için ekip olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

ESKİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÇAKAR: “YOLUMUZ AYNI”

Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı görevini devreden Mustafa Çakar, yeni başkan Ali Çam’a başarı dileyerek, “Safımız da yolumuz da bir. Bu kutlu davaya hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

YENİ DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANI ALİ ÇAM’DAN TEŞEKKÜR

Görevi devralan Ali Çam, yaptığı konuşmada kendisine duyulan güvene layık olmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek teşekkür etti.

Devir teslim töreni, toplu fotoğraf çekimi ve çiçek takdimi ile sona erdi. Teşkilat üyeleri, birlik ve beraberlik içinde Kahramanmaraş’a hizmet etmeye devam edeceklerini belirttiler.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.