Kahramanmaraş’ta büyük operasyon: 88 kişi tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2025 12:20
Kahramanmaraş’ta büyük operasyon: 88 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 17-24 Şubat 2025 tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda 88 kişi yakalayarak uyuşturucu, hırsızlık ve trafik suçlarıyla mücadele etti. Ele geçirilen malzemeler ve yapılan işlemler detaylı şekilde açıklandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, 17 Şubat – 24 Şubat 2025 tarihleri arasında il genelinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen operasyonel faaliyetler sonucunda önemli bir dizi başarıya imza attı.

Yapılan operasyonlarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 57 kişi, uyuşturucu madde ticareti yapan 9 kişi, hırsızlık olaylarına karışan 22 kişi olmak üzere toplamda 88 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu şahıslardan 57’si tutuklandı.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen malzemeler arasında ise; 2,4 gram esrar, 138,5 gram metamfetamin, 332,41 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 2027,5 adet sentetik ecza, 6435 kutu makaron, 6060 paket sigara ve içi doldurulmuş makaron bulunurken, 3 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini tehdit eden ve gürültü kirliliğine neden olan araçlara yönelik de ciddi önlemler aldı. Yapılan denetimlerde 66 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 48 araca abartı egzoz kullanmaktan ve 300 kişiye sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suçla mücadele çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini açıkladı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.