Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 11 Mayıs 2024

11 Mayıs tarihleri için hava durumu raporu açıklandı. Kahramanmaraş'ta hava durumu merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta bugün, yarın ve ileriki günlerde yağış beklenip beklenmediği ve hava durumunun nasıl olacağına dair bilgiler araştırılıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2024 10:55
Kahramanmaraş'ta bugün hava nasıl olacak? 11 Mayıs 2024

Bugün Kahramanmaraş'ta hava parçalı çok bulutlu olacak ve gün içinde aralıklı sağanak yağışlarla karşılaşacağız. Özellikle öğle sonrasında yerel olarak kuvvetli yağışlar meydana gelebilir. Ayrıca, yıldırım ve lokal dolu riski bulunmakta, bu nedenle dikkatli olmalıyız. Rüzgar genellikle güney yönlerden hafif eserken, ara sıra orta kuvvette olacak. Ancak Göksun, Afşin, Elbistan gibi yerlerde ve yüksek kesimlerde rüzgarın sert esmesi bekleniyor. Yaylalarda bulunanlar daha dikkatli olmalılar.

Pazar ve pazartesi günleri de ara ara yağış ihtimali devam edecek. Pazar günü sıcaklık düşüşü yaşanacak ve birkaç gün boyunca serin geçecek. Ardından sıcak hava kütlesi yeniden etkisini gösterebilir.

Bugün ayrıca çöl bölgesinden toz taşınımı olacak. Bu durum hava kalitesinde düşmeye neden olabilir ve çamurlu yağışlar görülebilir. Bu nedenle dışarıda olanlar dikkatli olmalılar.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.