Kahramanmaraş'ta bayramda ücretsiz toplu taşıma araçlarına 210 bin biniş!

Kurban Bayramı'nda Kahramanmaraş'ta ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsleri 210 bin yolcu taşıdı, vatandaşlar memnun kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2024 14:22
Kahramanmaraş'ta bayramda ücretsiz toplu taşıma araçlarına 210 bin biniş!

Kurban Bayramı süresince, şehir genelinde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsleri toplamda 210 bin yolcu taşıdı. Vatandaşlar, sağlanan bu ücretsiz hizmet için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

goksun-2.jpg

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi toplu taşıma standardını yükseltmek ve vatandaşlara daha konforlu bir seyahat imkânı sunmak amacıyla yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Kurban Bayramı boyunca sunulan ücretsiz toplu taşıma hizmeti de bu çabanın bir parçası olarak büyük beğeni topladı. 4 gün boyunca şehir merkezi ve ilçelerde ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsleri, toplamda 210 bin yolcuya hizmet verdi. Ayrıca Canlı Hayvan Borsası'na düzenlenen ücretsiz ring seferleriyle de binlerce vatandaş taşındı.

Vatandaşlar, bayram süresince sağlanan bu ücretsiz toplu taşıma hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel'e teşekkür etti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.