Kahramanmaraş'ın kuzey ilçelerine 62 milyon TL’lik asfalt yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kuzey ilçelerde 62 milyon TL maliyetle 30 bin ton asfalt kullanarak yol yenileme çalışmaları için ihale açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2024 13:49

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kuzey ilçelerde yol yenileme çalışmaları için ihale sürecini başlattı. İhale kapsamında yaklaşık 62 milyon TL maliyetle ve 30 bin ton asfalt kullanılarak yollar yenilenecek.

Şehirdeki ulaşım altyapısını iyileştirerek vatandaşlara daha rahat seyahat imkanları sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, 11 ilçenin tamamında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede, kuzey ilçelerde gerçekleştirilmesi planlanan asfalt tamiri için ihale açıldı. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu'nda EKAP üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen ihaleye 19 istekli katıldı. İhale, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Yaklaşık 62 milyon TL maliyetle gerçekleştirilecek olan bu ihale kapsamında kuzey ilçelerdeki ana arterler, 30 bin ton asfalt ile tamir edilecek. Tekliflerin değerlendirilmesi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından kuzey ilçelerde yol bakım ve onarım çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, canlı yayınlanan ihalelerin tamamına Büyükşehir Belediyesi'nin YouTube kanalından ulaşılabileceği ifade edildi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.