Kahramanmaraş için yeni adımlar: Başkan Görgel ve Bakan Yumaklı bir araya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Ankara'da buluşarak deprem sonrası altyapı sorunları ve yeni içmesuyu yatırımları hakkında görüştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2024 13:41
Kahramanmaraş için yeni adımlar: Başkan Görgel ve Bakan Yumaklı bir araya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya geldi. Görüşmede, deprem sonrası şehirde ortaya çıkan altyapı sorunları ve yeni içmesuyu yatırımlarıyla ilgili taleplerini ileten Başkan Görgel, "Bakanlığımızın desteğiyle şehrimizin altyapı sorunlarını çözeceğiz" dedi.

abdulkadir-polat.jpg

Başkan Fırat Görgel, çeşitli temaslar ve toplantılar için Ankara'ya giderek Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüştü. Görüşmede, şehirdeki son durumu aktaran Görgel, deprem sonrası ortaya çıkan altyapı sorunları ve içmesuyu yatırımları konusunda taleplerini iletti. Görüşmelerin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Abdulkadir Polat'ı da ziyaret eden Görgel, Ankara programı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Görgel, "Ankara'da Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ile bir araya geldik ve bakanlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdik. Bakanımıza, deprem sonrası şehirde oluşan altyapı sorunları ve yeni içmesuyu yatırımlarıyla ilgili taleplerimizi ilettik. Bakanlığımızın desteğiyle bu sorunları çözeceğiz. Ayrıca, Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız ve hemşehrimiz Sayın Abdulkadir Polat ile de görüştük. Bakanımız ve Bakan Yardımcımızın şehrimize gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.