Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’na 30 milyon TL’lik asfalt yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda yürüyüş yollarını yenileyerek yaya trafiğinde konfor ve güvenliği artırıyor, ulaşım yatırımlarına kesintisiz devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2024 15:49
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’na 30 milyon TL’lik asfalt yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ilçesinde yürüttüğü yenileme çalışmalarıyla yaya trafiğinde konfor ve güvenliği artırıyor. İlçenin çeşitli noktalarında deforme olan yürüyüş yollarının bakım ve onarımını gerçekleştiren ekipler, vatandaşların daha rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor.

Şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Dulkadiroğlu’nda da yaya ve araç trafiğinde iyileştirmeler yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Vezir Hoca Bulvarı, Rasim Özdenören Caddesi, Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı ve Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi gibi önemli güzergâhların asfaltını yenileyen belediye, bu çalışmalara 30 milyon TL yatırım yaptı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, deforme olan yürüyüş yollarını ve refüjleri onararak yaya trafiğinin konforunu ve güvenliğini artırmayı amaçlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için yatırımlarına kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.