Gazze için Kahramanmaraş'ta kermes düzenlendi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, sivil toplum kuruluşları tarafından Gazze'ye destek için düzenlenen kermeste gönüllüler yemek ve pastalar satarak gelir sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2024 11:46
Gazze için Kahramanmaraş'ta kermes düzenlendi

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, sivil toplum kuruluşları Gazze'ye destek amaçlı bir kermes organize etti. Millet Meydanı'nda düzenlenen bu etkinlikte, gönüllüler tarafından hazırlanan yemekler ve pastalar satılarak elde edilen gelir Gazze'ye gönderilecek.

Etkinlikte, Gazze'deki dramı anlatan fotoğraflar sergilendi. Çocuklar için yüz boyama aktiviteleri yapıldı ve pamuk şeker ikram edildi.

Türkoğlu Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, yaptığı konuşmada, Gazze'deki duruma sessiz kalmadıklarını belirterek, bu kermesin Türk milletinin Filistinli mağdurlara olan desteğini bir kez daha vurguladığını ifade etti. Mercan, "Türkoğlu halkı, ülkenin her yerinde olduğu gibi, zulmün başladığı ilk günden itibaren hassasiyetlerini göstererek kermes düzenledi. Daha önce de benzer bir etkinlik gerçekleştirdik. Gencinden yaşlısına, çocuğundan üniversite öğrencilerine kadar tüm sivil toplum kuruluşlarımız, Filistin'deki zulme uğrayan insanlara destek olabilmek için bir araya geldiler. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum," dedi.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik ve birçok vatandaş katıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.