EXPO 2023 Çocuk Şenliği: Minik Ziyaretçilere Özel Eğlence Programı!

Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen EXPO 2023 Çocuk Şenliği, çocukları unutulmaz bir hafta sonuna davet ediyor! Şişme oyunlar, sokak basketbolu ve daha fazlası 12.00-18.00 saatleri arasında sizi bekliyor. Eğlence dolu anı kaçırmayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2023 15:48
EXPO 2023 Çocuk Şenliği: Minik Ziyaretçilere Özel Eğlence Programı!

EXPO 2023 Çocuk Şenliği, Onikişubat Belediyesi'nin düzenlediği uluslararası etkinlik serisi içinde bu hafta sonu çocuklarla bir araya gelecek. Onikişubat Belediyesi, çocuklara odaklanan bu yeni etkinlikle birlikte, şişme oyun parkı, sokak basketbolu (Street Ball), sahne etkinlikleri, badminton gibi birçok aktiviteyi çocuklarla buluşturacak.

Onikişubat Belediyesi, geleceğin mimarları olan çocuklara yönelik anlamlı projelerle depremin olumsuz etkilerini azaltmayı amaçlıyor. Uluslararası EXPO 2023'ün ev sahipliğini üstlenen belediye, Rafadan Tayfa ile başlayan etkinlik serisini Kitap Fuarı, Çikolata ve Kahve Festivali, Tekstil Fuarı gibi etkinliklerle sürdürmüş, şimdi ise çocukları merkeze alan bir Çocuk Şenliği düzenliyor.

Hafta sonunu unutulmaz kılmayı hedefleyen Onikişubat Belediyesi, EXPO 2023 Çocuk Şenliği kapsamında çocuklara yönelik çeşitli etkinlikleri sunacak. Şişme oyun parkı, sokak basketbolu, sahne etkinlikleri, badminton gibi aktiviteler, minik ziyaretçilerle buluşacak. Onikişubat Belediyesi, çocukları ve aileleri cumartesi ve pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek Çocuk Şenliği'ne davet ediyor. Açıklamada, "EXPO 2023'te çocuklar için muhteşem bir şenlik var. Şişme oyun parkı, sokak basketbolu, sahne etkinlikleri, badminton ve daha fazlası bu hafta sonu 12.00-18.00 saatleri arasında çocuklarımızı bekliyor. EXPO 2023 Çocuk Şenliği ile eğlence dolu bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm çocuklarımızı ve velilerimizi bekliyoruz" denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.