Elbistan Belediyesi, Tepebaşı'nda Altyapıyı Tamamladı, Şimdi Sıra Asfaltta!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Tepebaşı Mahallesi'nde asfalt seferberliği başlattıklarını ve altyapı çalışmalarını tamamlanan bölgelerdeki asfaltlama programını hızlandırdıklarını duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2023 16:21
Elbistan Belediyesi, Tepebaşı'nda Altyapıyı Tamamladı, Şimdi Sıra Asfaltta!

Kahramanmaraş Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Tepebaşı Mahallesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda asfaltlama seferberliğine başladıklarını duyurdu.

Özellikle alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerden başlayarak asfaltlama çalışmalarına hız veren Elbistan Belediyesi, Esentepe ve Bahçelievler'deki ulaşım standartlarını artıran programı Tepebaşı Mahallesi'ne yönlendirdi.

whatsapp-image-2023-11-18-at-16-14-54.jpeg

Başkan Gürbüz, Tepebaşı Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını bizzat yelbistan-belediyesi-tepebasinda-altyapiyi-tamamladi-simdi-sira-asfaltta.jpegerinde inceledi. Ayrıca Bahçelievler ve Esentepe Mahalleleri'nde benzer bir programla 300'e yakın cadde ve sokağın asfaltını tamamladıklarını belirtti.

whatsapp-image-2023-11-18-at-16-14-541.jpeg

Gürbüz, “Tepebaşı Mahallemizde asfaltlama çalışmalarına başladık. Bahçelievler ve Esentepe Mahallelerimizde yaklaşık 300 sokakta çalışmamızı tamamladık. Altyapısı tamamlanan yolları, tüm personelimizle birlikte asfaltla kaplayacağız. Mahallerimizde güzel bir enerji var. Doğal gazın henüz ulaşmadığı bazı sokaklarda görüşmelerimiz devam ediyor. Mahallerimizin tamamını yaşam konforunu en üst seviyeye çıkaracak şekilde düzenleyeceğiz. İklim şartları elverdiğinde bu sene Tepebaşı'nı da asfaltlamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-11-18-at-16-14-56.jpeg

Gürbüz, Tepebaşı Mahallesi için ellerindeki tüm imkanları seferber ettiklerini vurgulayarak, “İçme suyu, doğal gaz ve kanalizasyon çalışmaları başlamadan önce asfalta başlayamadık. Bölgemizdeki tüm ihtiyaçları karşılamak için mücadele ediyoruz. Mahallelerimizde yazın ve kışın ciddi sorunlar yaşandı, özellikle depremden sonra toparlanma süreci zaman aldı. Vatandaşlarımıza, belediye olarak tüm imkanları seferber etmiş durumdayız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, bazı sokaklarda kamulaştırma sorunları yaşandığını belirten Gürbüz, bu sorunları çözmek adına vatandaşlarla uzlaşma içinde olduklarını ve Tepebaşı Mahallesi'ndeki tüm sokakları açacaklarını söyledi.

Gürbüz, “Deprem sonrasında beton santrallerinde sıkıntı yaşandı. Taş ocaklarında ve belediye olarak ikinci taş ocağını açtık. Bu, özel sektörle iş birliğiyle gerçekleşti. Yaklaşık 50 bin ton malzemeyi ücretsiz temin ediyoruz. Betondan da ciddi destek alıyoruz. Ayrıca yıllık 1 milyon lira kira getirisi elde ediyoruz. Bu kaynakları da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Günlük 2 bin 500 m² kilit parke üretimi gerçekleştiriyoruz ve şimdiye kadar 2 milyon m²'nin üzerinde kilit parke ürettik. Vatandaşlarımızın tüm sorunlarını çözene kadar sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.